Η Target Point ξεκίνησε τις εργασίες της ως διαφημιστική εταιρεία στο νησί της Λέσβου το 1995.

Γρήγορα όμως εξειδίκευσε τις εργασίες της στην ειδική προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσω κλαδικών και γενικών εμπορικών εκθέσεων και ειδικών παρουσιάσεων.

Παράλληλα, δημιουργεί ειδικό δημιουργικό τμήμα σχεδίασης και κατασκευής κάθε είδους διαφημιστικού και επαγγελματικού εντύπου καθώς και μηχανογραφικών εντύπων και συσκευασίας.

Το 1996 δημιουργεί ειδικό τμήμα Internet και Multimedia από το οποίο επεκτείνει τις εργασίες της σε ολόκληρο το Αιγαίο και σιγά-σιγά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί ένα καθαρά ηλεκτρονικό επαγγελματικό και πληροφοριακό οδηγό υπό μορφή κιόσκι και τον εγκαθιστά στο κέντρο της αγοράς της πόλης της Μυτιλήνης.

Το ίδιο τμήμα ασχολείται παράλληλα, με σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων στο διαδίκτυο (Internet) και αναλαμβάνει και την προβολή και προώθησή τους.

Από το 1998 έως και το 2001 δημιουργεί πάνω από 80 ιστοσελίδες επιχειρήσεων της Λέσβου, ενώ το 2001 επιβραβεύεται από την Παγκόσμια Ένωση Κατασκευαστών και Διαχειριστών Ιστοσελίδων με παγκόσμιο χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός».